DE EUROP ASSISTANCE VERZEKERINGEN TIJDENS DE VAKANTIE

WENST U VERZEKERD TE ZIJN TIJDENS UW VERBLIJF IN HET BUITENLAND?

Europ AssistanceWe vertrouwen op Europ Assistance die sinds meer dan 40 jaar een onovertroffen internationaal netwerk ontwikkeld hebben van 402.000 dienstverleners om u wereldwijd 24 uur op 24 ter hulp te snellen.

U kan uw contract online onderschrijven vanaf de beveiligde site van Europ Assistance en binnen de 24u bent u verzekerd.

Door gebruik te maken van een van de linken op deze pagina, bent u zeker dat uw contract door Zakenkantoor Coenen beheerd zal worden.


Wenst u een volledige reisbijstand?

Wenst u de voordelen van een annulatieverzekering Europ Assistance te ontdekken?

U wil met een gerust gemoed het hele jaar door op reis? 1 Jaar lang denkt onze complete reisbijstand uw reizen in het buitenland. (Verblijven, citytrips, reizen … ). U kan deze combineren met een bijstand aan uw voertuig in België en in het buitenland en met een jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo.


Bestel uw jaarlijkse reisbijstand online.

U bent op zoek naar complete reisbijstand die u beschermt tijdens één verblijf in het buitenland. Deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan uw voertuig en een  reisannulatieverzekering en een bagageverzekering. Ons tarief houdt rekening met uw bestemming en de exacte duur van uw verblijf, van 1 tot 45 dagen.


Bestel uw tijdelijke reisbijstand online


Wenst u zelf uw reisverzekering af te sluiten? U vindt hier de formule die bij u past.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x