Fietsverzekering

Het gebruik van de fiets is de laatste jaren enorm gestegen. Hierdoor is de vraag naar een fietsverzekering ook niet meer weg te denken bij een gebruiker die zich graag zorgeloos wenst te verplaatsen met zijn fiets.

Tegenwoordig zijn er fietsen in alle vormen en met allerlei opties, dewelke 20 jaar geleden nog niet voor te stellen waren. De kostprijs en investering voor een degelijke en mooie fiets is tegenwoordig ook al een redelijke investering. Logisch is het dan ook dat u zich voor de schade en het verlies van deze fiets wenst te behoeden.

Natuurlijk mogen we ook de bescherming van de fietser ook niet uit het oog verliezen. Het verkeer vandaag de dag zal er zeker niet rustiger op worden en een ongeval is snel gebeurt. Jammer genoeg loopt de fietser hier ook dikwijls lichamelijke letsels op met al dan niet blijvende gevolgen. Ook hier dienen de verzekeringsmaatschappij een oplossing aan te bieden.

Vermits de verschillende maatschappij voor hun klanten dekkingen op maat wensen aan te bieden, hebben wij in ons aanbod 5 maatschappijen die de fietser een dekking voor de fiets en de fietser willen aanbieden. Hieronder kan u de voorwaarden terugvinden van AG Insurance met de Pack fietser, Allianz en AXA Belgium met de fietsbijstand en Baloise Insurance met de diefstalverzekering voor de fiets.

Voor bijkomende inlichtingen kan u zeker altijd onderaan een offerte bij ons kantoor opvragen.


AG Insurance
Pack Fietser: Bijstand + Ongevallen fietsen

AXA Belgium
Fietsbijstand

Allianz Belgium
Allianz Bike Assistance

Baloise Insurance
Diefstal Fiets

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x